120 féle feladatkezelő szoftver havi 3 ezer forintért?!

120 féle feladatkezelő szoftver havi 3 ezer forintért?!

A feladat- és projektkezelők fontos szerepe, hogy a cégvezetők feladatokat tudnak leosztani a munkatársaknak. Ilyen szoftvereket több millió forintért adnak el az értékesítők. Bezzeg a Google…

A Google-nek 120 feladat- és projektkezelő rendszere van, ezek közül ismerősen csenghet a Todoist és a Trello. 

A 120 program a felhasználók különböző igényeit elégíti ki. Az egyik Excel alapú, a másik Word alapú. Különböző módon közelítik meg a projektkezelés módját, attól függően, hogy ki mennyire ért hozzá, vagy mihez szokott hozzá.

Ha az egyik nem válik be, pánikra semmi ok, hiszen a feladatkezelők egymás között átjárhatók: ha kipróbálnál egy másik feladatkezelőt, a teljes adatmennyiséget áthozhatod az előző szoftverről. 

Inkább a feladatkezelő szót használjuk, hiszen a projektkezelő hallatán programozói készséget igénylő rendszer juthat eszünkbe. Ez a hagyományos szoftvereknél így is van, viszont a Google mindig a letisztult, egyszerűsített működést támogatja – megkönnyíteni akarja a munkádat, nem pedig tovább terhelni.

S mennyibe kerül mindez? Egy – egy szoftver átlagosan havi 3-4 ezer Ft-ért elérhető!

A végére tartogattuk azt a bizonyos habot a tortáról: az összes kezelő elérhető mobilapplikáción keresztül is. Így, ha egy újabb feladatot szeretnél kiadni, nem kell a laptopot felnyitni, mobilon keresztül is lehetsz a céged karmestere.

Szakértő kollégáink segítenek neked, hogy milyen szoftverrel könnyíthetnéd meg a napi munkát. Regisztrálj ingyenes rendezvényünkre, és segítünk neked!

Tetszett, amit olvastál? Kommentelj!

Rólunk

Van egy történet három ácsról, akik egy hajó belsejében dolgoznak. Megkérdezik mindegyiket, hogy mit csinál, és nagyon különbözően válaszolnak. Az első azt feleli, hogy kalapálja a fát egész nap. A második azt feleli, hogy hajót épít. A harmadik pedig úgy felel, hogy segíti felfedezni a világ még ismeretlen vidékeit. A tevékenységük azonos, de a motivációjuk, a hozzáállásuk, ahogyan a munkájukat végzik, egészen különböző.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Faceoobon!