A felhő, ami vezet minket?
2019. február 13.
Műtét a felhők között?
2019. február 20.

5 mondat amit elfelejthetsz, ha Felhőt használsz

Híres utolsó mondatok, az informatika múltjából. “Hol is van az a dokumentum? Basszus elveszett, amit írtam! Főnök, kéne még egy háttértár.” Ismerős? A felhővel vége!

1.Hol is van az a Word amit írtál?

Basszus elveszett, amit csináltam! A Google Dokumentumok automatikusan menti a dokumentumokat, vége minden bosszúságnak!

2.Most nem férek hozzá a fájlhoz, a kollégám szerkeszti!

Egy táblázatot több ember, több helyről szerkeszt és nem veszik el semmi? Többé nem álom! Az előző verziók visszakereshetőek, végre lehet látni, hogy ki mit csinál. Köszöntünk a Google Táblázatok boldog világában.

3.Basszus a másik számítógépemen van!

A G-Suite Drive által ha a munkatársak egy felületre töltik fel a fontos fájlokat többé nincs kifogás! Minden fent van a felhőben, még ha Thaiföldre mennétek is céges nyaralásra!

4.Kéne venni még egy háttértárat!

A Google Drive akár korlátlan, de minimum 30GB tárhelyet biztosít, nem kell többet a gigabájtokon gondolkodni. Minden adat elfér, mindennek megvan a helye a mappastrúktúrákban, amit együtt készítünk. A rend első feltétele, hogy mindennek legyen helye, és minden a helyén legyen.

5.Honnan kéne tudnom, ki mikor ér rá?

A Google Calendar közös naptárában a csapatok tudják követni egymás tevékenységét, ami hatalmas áldás az időpontok szervezésénél. Nincs több félreértés, nincs több egymás mellett elbeszélés, csak kőkemény hatékonyság!

Felejtsd el végre ezeket a mondatokat! Gyere velünk a felhőbe, és indulj el a jövőbe!

A következő rendezvényünkön minden fontos részletet elmondunk a Google szolgáltatásaival kapcsolatban. Itt tudsz jelentkezni.

Miért gyere el a rendezvényünkre? Elégedett ügyfeleink elmondják!

KAPCSOLAT