A G Suite jelentése

Üzleti Google, ilyen van? Google megoldások cégek számára, évek óta létezik, csak nem tudtál róla. Tedd velünk hatékonyabbá a céged!

A G-Suite, leánykori nevén Google Apps for Business egy olyan szoftvercsomag, amit a Google a legjobb termékeiből állított össze a vállalkozások számára. A következő elemek kaptak helyt bennne:

Céges Gmail
Képzeld el, hogy Gmailből tudod intézni a céges levelezésed, ráadásul saját kiterjesztéssel! Ez ugye ezt jelenti, hogy a néz után nem a @gmail.com található, hanem a @sajátcég.hu, de a rendszer mégis Gmail. Ez nem csoda, ez a valóság!

Google Drive: a fent említett fájlok tárolására szolgáló eszköz, előfizetési csomagtól függően több terabájttól a végtelen mennyiségű adatig.

Google naptár

A csapat minden tagja rálát egymás naptárára, ha szükség van rá. Nincs több egymásraszervezés, nincs több félreértés, csak egy könnyen kezelhető közös felület, és pontos megvalósítás.

Google Dokumentumok

A Google Dokumentumok szolgáltatásban van szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentáció szerkesztő, kérdőív szerkesztő felület. A dokumentumok egyidejűleg jogosultsági szinttől függően szerkeszthetőek, módosíthatóak, vagy megjegyzéssel elláthatóak. Az összes verzióelőzmény visszahívható, tehát nincs meg a hibázásnak még csak az elméleti lehetősége sem!

Google Webhelyek

A hab a tortán. Ha valakinek nincsen honlapfejlesztési tapasztalata, akkor itt az alkalom a nagy dobásra! A Google kifejlesztett egy hihetetlenül egyszerűen használható weblap fejlesztőt, ami minden eszközre reszponzív honlapot készít. Nincs több kifogás.

Szeretnél többet megtudni a Google-ről, és hogy milyen lehetőségeket tartogat a céged számára? Gyere el a következő rendezvényünkre!

Tetszett, amit olvastál? Kommentelj!

Rólunk

Van egy történet három ácsról, akik egy hajó belsejében dolgoznak. Megkérdezik mindegyiket, hogy mit csinál, és nagyon különbözően válaszolnak. Az első azt feleli, hogy kalapálja a fát egész nap. A második azt feleli, hogy hajót épít. A harmadik pedig úgy felel, hogy segíti felfedezni a világ még ismeretlen vidékeit. A tevékenységük azonos, de a motivációjuk, a hozzáállásuk, ahogyan a munkájukat végzik, egészen különböző.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Faceoobon!