A munkánk fele informatika, a többi kommunikáció

A munkánk fele informatika, a többi kommunikáció

A célunk segíteni! Ennek érdekében pedig mindent megteszünk.

Egy szakértő mondja meg, hogy mit kell csinálni, ha baj van. A mi munkánknak csak a fele a szakmai rész. A másik fele emberi kommunikáció, empátia, támogatás, odafigyelés, megértés. Ezt is tudatosan tudjuk és csináljuk, ez is egy tudatos döntés. 20 évvel ezelőtt egy bölcsész srác lett az üzemeltetési vezető az iSolutions-nél, és a legdöbbenetesebb az volt, hogy ez sokkal hatékonyabb, mintha a legjobb szakember ült volna oda, mert a bölcsész srác beszélt az emberek nyelvén. Lehet, hogy informatikában nem a legképzettebb, de azt pár év alatt megtanulja. Az embereknek a nyelvén egy jó szaki nem fog tudni, mert hiányzik belőle ez a képesség.

 

Ez a döntés nem is véletlen volt. Tudatosság, annak érdekében, hogy a cég eredményes legyen, és hogy az összes ügyfelünk megkapja, amire szüksége van.

Tetszett, amit olvastál? Kommentelj!

Rólunk

Van egy történet három ácsról, akik egy hajó belsejében dolgoznak. Megkérdezik mindegyiket, hogy mit csinál, és nagyon különbözően válaszolnak. Az első azt feleli, hogy kalapálja a fát egész nap. A második azt feleli, hogy hajót épít. A harmadik pedig úgy felel, hogy segíti felfedezni a világ még ismeretlen vidékeit. A tevékenységük azonos, de a motivációjuk, a hozzáállásuk, ahogyan a munkájukat végzik, egészen különböző.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Faceoobon!