Bízd szakértőre az informatikát?

Bízd szakértőre az informatikát?

Miért kell költeni egy cég IT és felhő hátterére?

A szakértelem az életben számos területen megmutatja magát. A ház amiben ülsz egy építész tervei alapján készült, egy képzett kivitelező csapat segítségével. A ruha ami rajtad van, komoly tervezés, gyártás és forgalmazás eredménye. A könyvelést nem te végzed, bár megtehetnéd. Nem te kezeled az utalásaidat az összes pénzmozgásod, bár szintén megtehetnéd.

És persze ott vannak a szeretett, vagy gyűlölt számítógépek. Az internet. Az eszközök, amikkel a modern szellemi foglalkozásúak dolgoznak. Miért kell erre költeni? Miért kell, hogy éles legyen a favágó fejszéje, hogy egy eszköz alkalmas legyen a munka pontos és tökéletes elvégzésére? Aki megértette, annak már nem kell tovább magyarázni. Gyere el a következő rendezvényünkre és tudj meg mindent a modern kor informatikai kihívásairól! A felhő legyen veled!

Tetszett, amit olvastál? Kommentelj!

Rólunk

Van egy történet három ácsról, akik egy hajó belsejében dolgoznak. Megkérdezik mindegyiket, hogy mit csinál, és nagyon különbözően válaszolnak. Az első azt feleli, hogy kalapálja a fát egész nap. A második azt feleli, hogy hajót épít. A harmadik pedig úgy felel, hogy segíti felfedezni a világ még ismeretlen vidékeit. A tevékenységük azonos, de a motivációjuk, a hozzáállásuk, ahogyan a munkájukat végzik, egészen különböző.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Faceoobon!