Felejtsd el a Skype-ot! Válts Google Meet-re!

Felejtsd el a Skype-ot! Válts Google Meet-re!

Aki home office-ból (is) dolgozik, az tudja, milyen nyűg lehet egy video-meeting, főleg ha nagy a nyüzsgés otthon. Tegyük fel, hogy lemaradsz valami fontos infóról, mert a párod pont akkor szeretné megbeszélni mi legyen a vacsora, vagy a gyerek éppen akkor mutatja meg neked amit rajzolt. Ismerős helyzet?

Persze a Skype nem a Netflix, ezért ne is álmodjunk arról, hogy visszatekerjük az élő meeting-et, ha lecsúsztunk valamiről. Vagy mégis?

Skype-pal ugyan nem, de a Google Meet alkalmazással akár automatikusan is el tudod menteni a videó hívásaidat, amikhez később könnyedén hozzáférhetsz, és akár vissza is nézheted őket. Ami még ennél is jobb, hogy a Google Drive-on így egy helyen tudod tárolni az összes felvételt, ha esetleg később neked, vagy a csapatod bármely tagjának indokolt lenne visszanéznie bármelyik megbeszélést. Klassz, ugye?

Ha sokat vagy úton és nem mindig áll rendelkezésedre internetkapcsolat, biztos felmerült már benned az is, hogy talán mobiltelefonról sok esetben egyszerűbb lenne részt venni a meetingeken, mint számítógépről.

A Google Meet lehetőséget ad arra, hogy egy 250 fő részére szervezett konferenciahívást is levezényeljünk, akár telefonon vagy a Meet mobil alkalmazásán keresztül.

A Google Meet egyik leginkább használt funkciója az, hogy telefonról tárcsázva hívásként (call-in) bárhonnan rácsatlakozhatsz egy megbeszélésre, ráadásul teljesen ingyen! A Skype ugyanezen funkciója fizetős.

És a legjobb, hogy tényleg BÁRKI tud csatlakozni a hívásokra, ugyanis (a Skype-pal ellentétben) a Google Meet által létrehozott meetingen való résztvételnek nem előfeltétele a Google platformján való regisztráció.

Mire vársz még? Felejtsd el a Skype-ot! Válts Google Meet-re!

Érdekel hogyan segíthet Téged a Google hasonló megoldásokkal? Beszélj Gondolatébresztőnkkel, aki minden kérdésedre választ ad!

Tetszett, amit olvastál? Kommentelj!

Rólunk

Van egy történet három ácsról, akik egy hajó belsejében dolgoznak. Megkérdezik mindegyiket, hogy mit csinál, és nagyon különbözően válaszolnak. Az első azt feleli, hogy kalapálja a fát egész nap. A második azt feleli, hogy hajót épít. A harmadik pedig úgy felel, hogy segíti felfedezni a világ még ismeretlen vidékeit. A tevékenységük azonos, de a motivációjuk, a hozzáállásuk, ahogyan a munkájukat végzik, egészen különböző.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Faceoobon!