Fizetős Google! A világ leggazdagabb cégei már használják!

Az Amerikai Egyesült Államok leggazdagabb 500 nyílt részvénytársaságát összefoglaló Fortune 500 lista 60%-a használja a Google vállalkozások számára kifejlesztett fizetős változatát, a GSuite-ot.

Olyan cégek, mint az Uber, az AllSaints, a PwC, a BuzzFeed, vagy akár a Virgin, mind a G-Suite segítségével menedzselik az életük ezen területét.

A GSuite jelentése

A GSuite egy felhő alapú szoftvercsomag, ami magában foglalja a fájlok tárolását és szerkesztését, a céges levelezés Gmailen keresztül történő bonyolítását, a dokumentumok szerkesztését. Minden, amire egy cégnek szüksége van, megtalálható benne.

Mi a felhő, vagy a GSuite jelentése bővebben? Itt megtalálod.

Tetszett, amit olvastál? Kommentelj!

Rólunk

Van egy történet három ácsról, akik egy hajó belsejében dolgoznak. Megkérdezik mindegyiket, hogy mit csinál, és nagyon különbözően válaszolnak. Az első azt feleli, hogy kalapálja a fát egész nap. A második azt feleli, hogy hajót épít. A harmadik pedig úgy felel, hogy segíti felfedezni a világ még ismeretlen vidékeit. A tevékenységük azonos, de a motivációjuk, a hozzáállásuk, ahogyan a munkájukat végzik, egészen különböző.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Faceoobon!