Hozd be egy délelőtt alatt az elmúlt 10 év elmaradásait!

Megtanultad használni a számítógépet. Felnőttként, vagy gyerekként, megtanultad, hogy bizonyos feladatokat milyen szoftverekkel tudsz megoldani. Szép lassan a számítógéped a megélhetésed legfontosabb forrásává vált. És még sem fordítasz rá időt, hogy fejleszd magad a témában, ugye?

Most itt a lehetőség!

Szövegek Wordben, táblázatok Excelben, dokumentumok munkatársaktól e-mailben, csatolmányban. Ahogy megszoktuk, ahogy mindig is csináltuk.

Mi viszont azt mondjuk: ne az eszközökből induljunk ki, hanem a feladatból!

KÖZHELY veszély: Az informatikai felkészültség nem a jövő, hanem a jelen. Nem arról van szó, hogy enélkül nem fog menni, hanem arról, hogy kényelmesebb, gyorsabb és jobb lesz a munka.

Képzelj el egy világot, ahol a céges levelezésed működik a G-mail fiókodból, de az e-mail címek profi, céges címek!

Képzelj el egy világot, ahol megszűnik a dokumentumok keresgélése, küldözgetése. Egy világot, ahol soha többé nem fordulhat elő, hogy egy dokumentum elveszik!

Képzelj el egy világot, ahol a cégeden belüli információ és adatáramlás már nem e-mailen, Facebook Messengeren vagy ki tudja milyen platformon történik. Minden elérhető és mindenki tudja mit hol kell keresnie!

Megtanítunk rá, mert ez a munkánk, ez a szenvedélyünk. Február 22-én a Grundon. Itt minden részletet megtalálsz.

Tetszett, amit olvastál? Kommentelj!

Rólunk

Van egy történet három ácsról, akik egy hajó belsejében dolgoznak. Megkérdezik mindegyiket, hogy mit csinál, és nagyon különbözően válaszolnak. Az első azt feleli, hogy kalapálja a fát egész nap. A második azt feleli, hogy hajót épít. A harmadik pedig úgy felel, hogy segíti felfedezni a világ még ismeretlen vidékeit. A tevékenységük azonos, de a motivációjuk, a hozzáállásuk, ahogyan a munkájukat végzik, egészen különböző.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Faceoobon!