Már az értékesítő cégek is a G Suite-ra esküdnek!

Már az értékesítő cégek is a G Suite-ra esküdnek!

Tudtad, hogy egyre többen használják a Google G Suite-ot az ügyfelekkel való kapcsolattartásra?

Sokan arra panaszkodnak, hogy a hagyományos CRM rendszerek (Customer Relationship Management, azaz ügyfél-kapcsolattartásra és annak menedzselésére létrehozott szoftver) nem mindig, illetve nem 100%-ban alkalmasak arra, amire fejlesztették őket.

Akár azt is mondhatnánk, hogy ez meglepő, de gondolom Te is használtál már olyan programot, amely bár elvégzi a feladatát, nem felhasználóbarát vagy hiányol bizonyos kulcsfontosságú funkciókat, és (nem utolsó sorban) sokkal több időt vesz el az adminisztráció a felhasználótól, mint amennyit megspórol neki.

A G Suite, ami a Google felhő-alapú rendszerére épülő üzleti megoldás, nem csupán nagyobb cégeknek tud segíteni a mindennapi munkában, hanem bárkinek, aki csapatban dolgozik, és/vagy az ügyfelekkel kell bármilyen szinten kapcsolatot tartana. És ami a legjobb, hogy a legtöbb vállalkozásban felmerülő problémára van is megoldása.

Az értékesítésben például nagy problémát okoz az adminisztráció okozta időveszteség. “Milyen jó lenne, ha egy helyen tudnám intézni az összes adminisztratív feladataimat!” – mondjuk sokszor.

A Google szolgáltatása lehetőséget ad neked arra, hogy teljes mértékben saját magad és céged igényeire szabottak a G Suite funkcióit. Ezáltal egy helyen és biztonságban tudhatod az ügyfél adatokat, innen tudod kiküldeni az emaileket és a szerződéseket is elektronikus aláírásra, és közvetlenül innen tudod menedzselni a különböző projekteket is – nem kell többé 3-4 alkalmazás között ugrálnod ahhoz, hogy befejezz egy rövidebb munkafolyamatot!

Aki nem hiszi, nyugodtan járjon utána! Beszélj Gondolatébresztőnkkel, aki minden kérdésedre választ ad!

Tetszett, amit olvastál? Kommentelj!

Rólunk

Van egy történet három ácsról, akik egy hajó belsejében dolgoznak. Megkérdezik mindegyiket, hogy mit csinál, és nagyon különbözően válaszolnak. Az első azt feleli, hogy kalapálja a fát egész nap. A második azt feleli, hogy hajót épít. A harmadik pedig úgy felel, hogy segíti felfedezni a világ még ismeretlen vidékeit. A tevékenységük azonos, de a motivációjuk, a hozzáállásuk, ahogyan a munkájukat végzik, egészen különböző.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Faceoobon!