Mi az informatika jövője? Mit tegyél meg mindenképpen, ha céged van?

Mi az informatika jövője? Mit tegyél meg mindenképpen, ha céged van?

10-100 számítógépig mit kell meglépni? Mi a jövő, mit tegyünk?

A jövőben megúszhatatlan lesz a felhőbe való költözés. A felhőbe való fellépés azt jelenti, hogy az emberek végre nem egy írógépként fogják használni a számítógépet.

Mit csinál most egy átlagos felhasználó?

E-maileket ír, dokumentumot szerkeszt, nyomtat, ha van vállalatirányítási rendszer, akkor azzal foglalkozik még.

Ha egy cég felmegy a felhőbe, akkor lehet időgazdálkodása, projektmenedzsmentje, lehetővé válik a hatékony együttdolgozás a kollégákkal, csoportmunka, ezeket csak a felhő adja meg. Jelenleg nincs más olcsó technika erre.

Ha szeretnénk cégünk számára egy értékesítési támogatást, CRM-et, akkor a régi iskola szerint kell szerver egymillióért, adatbázis, oktatás, bevezetés és máris elköltöttünk 4-5 milliót, de nincs semmink. Ez volt a régi iskola. Az új iskola azt mondja, hogy felmegyünk a felhőbe, kérünk egy CRM-et és fizetünk 10-20 dollárt felhasználónként.

Miért jó a felhő?

Az okos telefon is azért jó, mert vannak rajta appok. Megoldom a problémákat vele. Ha moziműsort akarok látom, ha bankolni akarok látom, ha parkolni akarok, csak egy gombot nyomok meg és intézi, küldi az smst a parkoló órának.

A jövő, hogy költözz a felhőbe, ha meg fent vagy, akkor kezd el használni ezeket a lehetőségeket. A számítógép az emberi hatékonyság növelésére való. Használjuk ki a lehetőséget!
Juhász Viktor
Ügyvezető

Tetszett, amit olvastál? Kommentelj!

Rólunk

Van egy történet három ácsról, akik egy hajó belsejében dolgoznak. Megkérdezik mindegyiket, hogy mit csinál, és nagyon különbözően válaszolnak. Az első azt feleli, hogy kalapálja a fát egész nap. A második azt feleli, hogy hajót épít. A harmadik pedig úgy felel, hogy segíti felfedezni a világ még ismeretlen vidékeit. A tevékenységük azonos, de a motivációjuk, a hozzáállásuk, ahogyan a munkájukat végzik, egészen különböző.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Faceoobon!