Miért használjuk a Google felhőt?

2005 körül jött a felhő, mi leszállt közénk. Na de miért szálltunk fel rá oly könnyedén?

Azelőtt is csoportmunka rendszerekkel foglalkoztunk. Tulajdonképpen már 2005 óta árulunk csoportmunka rendszereket, csak Oracle rendszereket. A Google Cloudnak volt elődje, megvoltak az előzményei. Az Oracle viszont abbahagyta ezt a tevékenységet, mert megijedt a Google-től. A Google technológiája tényleg fényévekre van az Oracle-től.

Megbízhatóság mindenek felett!

“Azért döntöttünk a Google mellett, mert ha valami elromlik az ügyfélnél, akkor azzal nekünk kell foglalkozni. Ezért nekem sem mindegy, hogy milyen termékkel szolgáltatok az ügyfeleimnek, mert ha gyenge terméket adok el, akkor nekem is sokkal több dolgom lesz vele. Ezért választottuk a Google felhőt, mert annyira megbízható, hogy a termék miatti ügyféltámogatás szinte a nullára esett vissza. Egyszerűen nincs vele gond. A felhasználónak kell csak elmagyaráznom, hogy hogyan működik.” 

Juhász Viktor, alapító

A Google Cloud egy jó minőségű termék. Ha érthetően elmagyarázzuk egy felhasználónak, hogy mi a teendője vele, akkor a többit ő már tudni fogja, és csak akkor jelentkezik, ha probléma van.

Ha van egy jó minőségű termék, akkor igazából csak a felhasználónak kell elmagyaráznom, hogy hogyan működik, a többit ő tudni fogja, amikor hiba van. De nekünk borzasztóan nem mindegy, hogy hányszor hívnak, meg mivel. Ez a különbség a Google felhő és a Microsoft felhő között. És ezért tökéletes választás az informatikai problémákkal küzdő cégek számára.

Tetszett, amit olvastál? Kommentelj!

Rólunk

Van egy történet három ácsról, akik egy hajó belsejében dolgoznak. Megkérdezik mindegyiket, hogy mit csinál, és nagyon különbözően válaszolnak. Az első azt feleli, hogy kalapálja a fát egész nap. A második azt feleli, hogy hajót épít. A harmadik pedig úgy felel, hogy segíti felfedezni a világ még ismeretlen vidékeit. A tevékenységük azonos, de a motivációjuk, a hozzáállásuk, ahogyan a munkájukat végzik, egészen különböző.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Faceoobon!