Miért sz*r a távmunka?

Miért sz*r a távmunka?

Neked is feltűnt már, hogy az otthoni munka mekkora szívás? A magánéleted és a karriered azonos térben vannak és teljesen ellehetetlenítenek téged, így nem tudsz normálisan funkcionálni igazán egyikben sem. Ez pedig hosszú távon nem tesz jót neked.

Erre még rá is tesz egy lapáttal az, hogy ahhoz, hogy hatékonyabb légy a távmunkában, legalább egy gyors szerverkapcsolatra lenne szükséged, de valamiért a munkahelyeden (most, hogy mindenki otthonról dolgozik) úgy tűnik, a kifogások gyártásában ügyesebbek, mint a probléma orvoslásában. 

Ismerős helyzet?

Az otthoni távmunka alapvetően nem kellene gondot okozzon egy cég életében sem, ha a távmunka alapkövei le vannak fektetve.

Azonban sokszor nem ez a tapasztalat. Akadozik a belső szerver, ledobja a felhasználókat, és még az egyszerűbb funkciók elérése és teljesítése is időigényes. Ez a kevésbé bonyolult feladatokat is hosszadalmas várakozásokká nyújtja el, hátráltatva azt, aki csak a munkáját szeretné végezni.

A Google felhő ellenben egy olyan sokszorosan biztosított rendszer, ahol a szerverhiba lehetősége olyannyira minimális, hogy míg egy átlagos szerver havonta több problémával is küzd, addig a Google-nél hét év alatt mindössze egyszer történt hiba. Ezzel a váltással örökre búcsút inthetünk a homokóra ikonnak (és persze a saját szerverrel járó extra fenntartási költségeknek).

“Mondjuk azt, hogy váltok a Google felhő szolgáltatásra. Mi történik akkor, ha valami technikai gondom adódik a felhővel? Ki fog segíteni?”

Az egyik legnagyobb előnye annak, ha a Google felhő szolgáltatásra váltasz, hogy mi az iSolutions-nél biztosítunk számodra rendszergazdát, aki bármilyen felmerülő probléma esetén a rendelkezésedre áll, és feltétel nélkül segít neked. Az már csak hab a tortán, hogy a segítség mellé teljes körű oktatás is jár, ami a szolgáltatás része, így biztos lehetsz benne, hogy könnyed és zökkenőmentes lesz az átállás.

Te is szenvedsz a távmunkával? Válts Google felhőre! Foglalj időpontot Gondolatébresztőnhöz, aki minden kérdésedre válaszol!

Tetszett, amit olvastál? Kommentelj!

Rólunk

Van egy történet három ácsról, akik egy hajó belsejében dolgoznak. Megkérdezik mindegyiket, hogy mit csinál, és nagyon különbözően válaszolnak. Az első azt feleli, hogy kalapálja a fát egész nap. A második azt feleli, hogy hajót épít. A harmadik pedig úgy felel, hogy segíti felfedezni a világ még ismeretlen vidékeit. A tevékenységük azonos, de a motivációjuk, a hozzáállásuk, ahogyan a munkájukat végzik, egészen különböző.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Faceoobon!