Mire készül a Google 2020-ban?

Mire készül a Google 2020-ban?

2020 bizonyára számos újdonságot tartogat az informatikában is. Az új évtized a megújulást sugallja, szinte látjuk, ahogy a változás szele felborzolja a legtöbb iparágat.

Nos, a Google természetesen itt is eltér a megszokottól, és nem fordul 180 fokot az új évben. A Google csapatának nem szokása nagy bumm-szerű hatalmas újításokat behozni, hanem folyamatosan építi és fejleszti a rendszert. Sokszor észre sem vesszük az újdonságokat, hiszen a megújulás egy állandó folyamat.

És pont ebben áll a Google hatalmas versenyelőnye: a tökéletes felhasználói élmény abban rejlik, hogy nem harangoznak be év elejére eszméletlen mennyiségű innovációt, ami alapjaiban változtatja meg a rendszert, hanem apránként építi be a fejlesztéseket.

A Google folyamatosan mozgásban van, állandóan tesztelik az újdonságokat, és nem zúdít a felhasználók nyakába új funkciók tömkelegét. 

Szóval nem tudunk olyan 2020-as gigaprojektről beszámolni, ami hangzatos lenne, ellenben megnehezítené a felhasználók életét. Helyette örömmel nyugtázzuk, hogy a Google folyamatosan mozgásban van, vele pedig mi is, és idén is megállás nélkül fejlődni fog a rendszer.

Eláruljuk, hogy tud 2020-ban a cégeden segíteni a Google? Nincs más dolgod, mint lecsapni a 9.990 Ft értékű ajándék konzultációra!

Rólunk

Van egy történet három ácsról, akik egy hajó belsejében dolgoznak. Megkérdezik mindegyiket, hogy mit csinál, és nagyon különbözően válaszolnak. Az első azt feleli, hogy kalapálja a fát egész nap. A második azt feleli, hogy hajót épít. A harmadik pedig úgy felel, hogy segíti felfedezni a világ még ismeretlen vidékeit. A tevékenységük azonos, de a motivációjuk, a hozzáállásuk, ahogyan a munkájukat végzik, egészen különböző.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Faceoobon!