Nem szóltak, hogy elviszik a céges autót? Többet ez nem fordul elő!

Nem szóltak, hogy elviszik a céges autót? Többet ez nem fordul elő!

Egy profi vállalatirányítási rendszer megköveteli, hogy ne csak a kollégáknak legyen közös naptára, hanem a tárgyaló helyiségeknek, céges autóknak, és egyéb munkaeszközöknek is.

A tárgyalónak ugyanúgy készíthetsz Google Naptárat, mint saját magadnak: megoszthatod tetszőlegesen a munkatársakkal, akik ezen a felületen keresztül lefoglalhatják adott időpontra a tárgyalót. Így elkerülhető az, hogy egymásra szerveződjenek a megbeszélések. 

Ugyanígy, a céges autóknak is kialakíthatsz egy foglalási rendszert, amihez jogosultságot adsz a munkatársaknak. Ennek köszönhetően előre látni fogja mindenki, hogy mikor lesz szükség a kocsira, másrészt utólag is tisztán lekövethető, hogy ki és mikor használta az autót.

Sok bosszúságot okoz, amikor az akasztja meg a munkát, hogy tízből csak nyolc kolléga kapta meg a szükséges információt, és az egymásra szervezés miatt nem áll rendelkezésre az adott eszköz, vagy munkaterület. 

Az esetek 90%-ában csak egy elmulasztott e-mailen múlik mindez. Ha viszont Google Naptárt használsz a vállalatirányításhoz, egy közös felületen értesíthető a komplett munkaközösség. 

Nem kell még plusz kettő telefonhívás a targoncásoknak: felvezeted a Google Naptárba a tudnivalókat, így nincs félreértés: azonos a tartalom, a felület kezelése pedig gyerekjáték.

Jól hangzik? Akkor itt az idő, hogy te is megtudd, hogyan tud a cégednek segíteni a Google rendszere. Ne habozz,  foglalj időpontot gondolatébresztőnkhöz, aki minden kérdésedre választ ad!

Tetszett, amit olvastál? Kommentelj!

Rólunk

Van egy történet három ácsról, akik egy hajó belsejében dolgoznak. Megkérdezik mindegyiket, hogy mit csinál, és nagyon különbözően válaszolnak. Az első azt feleli, hogy kalapálja a fát egész nap. A második azt feleli, hogy hajót épít. A harmadik pedig úgy felel, hogy segíti felfedezni a világ még ismeretlen vidékeit. A tevékenységük azonos, de a motivációjuk, a hozzáállásuk, ahogyan a munkájukat végzik, egészen különböző.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Faceoobon!