Nyugi, nem kell még egy embert felvenni!

Nyugi, nem kell még egy embert felvenni!

A jó munkaerőre nagy a kereslet a piacon. Ebből adódóan folyamatosan emelkednek az átlag munkabérek, ezért nem mindegy, kell-e új kollégát felvenned.

Ha nem akarsz plusz embereket kényszerből alkalmazni, érdemes a meglévő kollégáknak olyan szoftver palettát biztosítani, ami gördülékennyé teszi a munkájukat, és nem “ég rájuk” a tucatnyi meló. 

Erre nyújt megoldást a Google 120 darabot számláló feladat- és projektkezelő szoftverkészlete. Felhasználóbarát felület, magyar nyelv, alacsony hardverigény: ez jellemzi a Google programjait, melyek nem települnek, hanem a felhőből működnek. 

Ennek köszönhetően, a munkahelyi gépeden végzett feladatokat az otthoni laptopról, vagy a telefonodról is elérheted.

Összpontosuljon a  te kezedben a cég feladatai, irányíts egyszerű, de profi programokon keresztül. Hiszen, ha hatékonyan kitölthető a csapatod munkaideje, jobban teljesít a vállalat, ami egyenes arányban növeli a bevételt.

Ha nem akarsz kényszerből újabb kollégát felvenni, bevezetünk Téged a Google nyújtotta lehetőségek birodalmába! Már csak regisztrálnod kell ingyenes rendezvényünkre, és ott még több tippet mondunk el neked!

Tetszett, amit olvastál? Kommentelj!

Rólunk

Van egy történet három ácsról, akik egy hajó belsejében dolgoznak. Megkérdezik mindegyiket, hogy mit csinál, és nagyon különbözően válaszolnak. Az első azt feleli, hogy kalapálja a fát egész nap. A második azt feleli, hogy hajót épít. A harmadik pedig úgy felel, hogy segíti felfedezni a világ még ismeretlen vidékeit. A tevékenységük azonos, de a motivációjuk, a hozzáállásuk, ahogyan a munkájukat végzik, egészen különböző.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Faceoobon!