Számolj le a helyhez kötött munkával, egyszer s mindenkorra!

Számolj le a helyhez kötött munkával, egyszer s mindenkorra!

Ki mondta, hogy csak irodában lehet dolgozni? Irány a folyópart, vagy ringatózz egy hajón, miközben végzed a napi feladatokat!

A G Suite a Google üzleti felhője, melynek célja, hogy a leveleidet, naptáradat, dokumentumaidat, és a céges rendszeredet bárhonnan, akár egy idegen mobileszközről is elérhesd.

Nem kell feltétlenül az irodában lennünk ahhoz, hogy hatékony munkát tudjunk végezni, vagy éppen teljes kontrollt gyakorolni a kollégák felett. A helyhez kötött munkával leszámolhatsz egyszer s mindenkorra!

A dugók és a városi szmog helyett válassz egy megnyugtató és inspiráló környezetet: dolgozz a folyóparton, élvezve a napsütést, vagy egy hajón ringatózva – csak a laptopot ne ejtsd a vízbe!

Mindezt 100%-os adatbiztonság mellett teheted, hiszen a Google automatikusan ment, és minden pillanatban 10.000 informatikus dolgozik azon, hogy biztonságban legyenek az adataid, és könnyen tudj dolgozni velük.

Ez a kényelem neked is jár! Szeretnéd tudni, hogy a Google felhő alapú rendszere hány területen képes megkönnyíteni a dolgod? Hívd gondolatébresztőnket, és minden kérdésedre választ kapsz!

Rólunk

Van egy történet három ácsról, akik egy hajó belsejében dolgoznak. Megkérdezik mindegyiket, hogy mit csinál, és nagyon különbözően válaszolnak. Az első azt feleli, hogy kalapálja a fát egész nap. A második azt feleli, hogy hajót épít. A harmadik pedig úgy felel, hogy segíti felfedezni a világ még ismeretlen vidékeit. A tevékenységük azonos, de a motivációjuk, a hozzáállásuk, ahogyan a munkájukat végzik, egészen különböző.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Faceoobon!