Szeretnéd átlátni a céged? Elkerülni a kötbéreket, átlátni az alvállalkozókon, alkalmazottakon?

Szeretnéd átlátni a céged? Elkerülni a kötbéreket, átlátni az alvállalkozókon, alkalmazottakon?

Az idő pénz. És mi mégis mindkettőt meg tudjuk spórolni neked informatikai megoldásainkkal. Elkerülhető zsákutcák és életmentő menekülőutak. Ez az iSolutions.

Vállalkozóként én magam is tudom, mit jelent a határidők nyomása a vállamon. Aztán találkoztam egy rendszerrel, ami mint masszőr vette le jóleső érzéssel a vállamról ezt a terhet.

Annyira megszerettem, hogy végül magam is ennek kezdtem szentelni az életem, hogy átadjam ezt más vállalkozások számára. Talán már mondhatom, jó úton járok, több, mint 100 cég vezette be az általam kiépített szuper informatikát, ami mögött a világ legerősebb cége, a Google áll.

Kik használják már évek óta az általam működtetett informatikát?

  • Lima Design
  • Kerimpex
  • SA-Szerkezet

Ők is féltek, hogy átláthatalanok a folyamatok, vagy hogy teljesen analóg rendszerekkel működnek még a 21. században is.

A Google Felhő más. A rendszer, amivel dolgozom (G Suite) a Google terméke.

Segítségével valódi megoldásokat tudok nyújtani, olyanokat, amelyek azelőtt vagy elképzelhetetlenek voltak, vagy indokolatlanul bonyolult (akár iszonyatosan drága) volt őket bevezetni:

  1. gombnyomásra előállított dokumentumok, ajánlatok, szerződések, igazolások, bármilyen dokumentáció
  2. projektek teljeskörű kezelése, egymás mellett történő munkavégzése
  3. kontrolling rendszer, ahol kimutatható, melyik ügyfélre mennyi volt a kiadás, mennyi volt az önköltség, melyik munkatárs milyen hatékony
  4. nyilvántartások egyidejű használata akár egyszerre több ember általi távmunkával úgy, hogy közben nem írják felül egymás munkáját
  5. építőipari cégek számára kidolgozott legjobb mappastruktúra rendszer

..és ez csak a kezdet.

Gyere el, és nézd meg, hol tart a technológia, és hogyan tudjuk elhozni a legbiztonságosabb és innovatívabb rendszert, a Google G Suite-ot!

Tetszett, amit olvastál? Kommentelj!

Rólunk

Van egy történet három ácsról, akik egy hajó belsejében dolgoznak. Megkérdezik mindegyiket, hogy mit csinál, és nagyon különbözően válaszolnak. Az első azt feleli, hogy kalapálja a fát egész nap. A második azt feleli, hogy hajót épít. A harmadik pedig úgy felel, hogy segíti felfedezni a világ még ismeretlen vidékeit. A tevékenységük azonos, de a motivációjuk, a hozzáállásuk, ahogyan a munkájukat végzik, egészen különböző.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Faceoobon!