Tartsd az ujjad a céged ütőerén, törj a piac csúcsára!

Tartsd az ujjad a céged ütőerén, törj a piac csúcsára!

Ahhoz, hogy a céged az iparág vezére legyen, a munkatársak ellenőrizhetőségére, és egy megbízható rendszerre lesz szükséged!

Ne érts félre, nem arra ösztönzünk, hogy gyanakodj az alkalmazottaidra, hiszen a munkatársak közötti bizalom a jó csapatmorál alappillére. Viszont cégvezetőként a te feladatod, hogy az ujjadat a vállalkozás ütőerén tartsd.

Ennek egyik kulcsfontosságú eleme, hogy legyen egy rendszer, amin keresztül pontosan nyomon tudod követni, hogy adott projekten ki, mennyit, hogyan dolgozott.

Mielőtt automatikusan rávágnád, hogy “irány az Excel”, gondold végig, hogy lesz-e arra energiád, hogy felügyeld, ki hogyan vezeti a saját munkanaplóját, és hány táblázatot kell begyűjteni havonta, ha minden beosztott teljesítményét le akarod követni? 

A Google táblázatot megoszthatod a csapatoddal, és láthatod, ki, mikor, és hogyan módosította azt. Üzletben nincs barátság, tartja a mondás. De ha nem akarsz elköteleződni ennyire éles céges arc poetica mellett, az ellenőrizhetőséget akkor is tartsd szem előtt! 

Szeretnél még több mindent megtudni a Google felhőről? Hívd gondolatébresztőnket, és segít iparágad csúcsára jutni!

Rólunk

Van egy történet három ácsról, akik egy hajó belsejében dolgoznak. Megkérdezik mindegyiket, hogy mit csinál, és nagyon különbözően válaszolnak. Az első azt feleli, hogy kalapálja a fát egész nap. A második azt feleli, hogy hajót épít. A harmadik pedig úgy felel, hogy segíti felfedezni a világ még ismeretlen vidékeit. A tevékenységük azonos, de a motivációjuk, a hozzáállásuk, ahogyan a munkájukat végzik, egészen különböző.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Faceoobon!