Tudtad? Ha értesz a Facebookhoz, értesz a Google felhőhöz is!

Tudtad? Ha értesz a Facebookhoz, értesz a Google felhőhöz is!

A szokás nagy úr, pláne a számítástechnikában: ragaszkodunk a régi módszerekhez, és sokszor tartunk a progresszív megoldásoktól.

Ezzel tisztában vannak a Google fejlesztői is, éppen ezért szerették volna, ha az amatőr és profi felhasználók igényei egyaránt teljesülnének.

Szinte az összes Google szoftver magyar nyelvű, ami alapból egy nagy könnyebbséget jelent. Hiába beszéljük profin az angolt, néhány informatikai kifejezést még magyarul is nehéz értelmezni. 

Azoknak, akik még csak most barátkoznak a Google felhő alapú rendszerével, nem kell több éves informatikai előképzettséggel rendelkeznie: aki a Facebookon már jól tud tájékozódni, annak ezek a szoftverek is könnyen elsajátíthatóak lesznek.

A Google a leggyakrabban használt funkciókat tünteti fel a programokban, hogy minél letisztultabb legyen a kép – így működnek a Google Táblázatok, a Google Dokumentumok és szinte az összes többi szoftver is. 

Persze egy jártasabb felhasználó megtalálja a számára szükséges, összetettebb parancsokat is, de neki nem kell a “szeme elé tenni” ezeket, hiszen tudja, hol keresse.

Ha szeretnél még többet megtudni a Google szoftverekről, foglalj le egy időpontot gondolatébresztőnkkel, aki minden kérdésedre választ ad!

Tetszett, amit olvastál? Kommentelj!

Rólunk

Van egy történet három ácsról, akik egy hajó belsejében dolgoznak. Megkérdezik mindegyiket, hogy mit csinál, és nagyon különbözően válaszolnak. Az első azt feleli, hogy kalapálja a fát egész nap. A második azt feleli, hogy hajót épít. A harmadik pedig úgy felel, hogy segíti felfedezni a világ még ismeretlen vidékeit. A tevékenységük azonos, de a motivációjuk, a hozzáállásuk, ahogyan a munkájukat végzik, egészen különböző.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Faceoobon!