Viszlát, Ctrl+S!

Viszlát, Ctrl+S!

Ódákat zengtünk már a felhő alapú rendszerről, ezért vagyunk nehéz helyzetben, amikor csak egy erősségét kell kiemelnünk a Google szolgáltatásainak - mégis megpróbáljuk.

Korszakalkotó: talán ez a legpontosabb jelző a Google felhőtárhelyre. Hiszen meg tudta fordítani azt a gondolkodást, hogy offline nagyobb biztonságban vannak az adataink.

Régen bizonyára te is tartottál attól, hogy ha az Interneten dolgozol, az adott weboldal hirtelen leállása teljesen lenullázza az addigi munkádat.

Ezért külön jegyzettömböt nyitottál az íráshoz, a Ctrl+S billentyűparancsot pedig jóformán percenként leütötted, nehogy elszálljon a meló.

Minderre ma már semmi szükség, a Google nemcsak felért az offline megoldások biztonsági szintjére, de automatikus mentési rendszerével körökkel leelőzte. 

Segítünk profivá válni az informatikában, és rögtön fel is ajánlunk neked egy 9.900 Ft értékű ajándék konzultációt. Csapj le rá gyorsan! Ott találkozunk!

Tetszett, amit olvastál? Kommentelj!

Rólunk

Van egy történet három ácsról, akik egy hajó belsejében dolgoznak. Megkérdezik mindegyiket, hogy mit csinál, és nagyon különbözően válaszolnak. Az első azt feleli, hogy kalapálja a fát egész nap. A második azt feleli, hogy hajót épít. A harmadik pedig úgy felel, hogy segíti felfedezni a világ még ismeretlen vidékeit. A tevékenységük azonos, de a motivációjuk, a hozzáállásuk, ahogyan a munkájukat végzik, egészen különböző.

Korábbi tartalmaink

Kövess minket Faceoobon!