Változtatni akarsz? Kezdd egy kis olvasással!

Rendszermérnököt keresünk

Rendszermérnököt keresünk

Gyere és tartozz az isolutions csapatába

Nálunk a helyed, ha

Tanulás

Olyan feladatokra vágysz, amelyekkel fejlesztheted szakmai tudásod, de erre a multikulti környezet, ahol eddig dolgoztál  nem adott lehetőséget.

Igényesség

Rendszermérnökként olyan ügyfeleket szeretnél kiszolgálni, akik két lábbal állnak a földön, mégis igényesek és elfogadják, hogy a hatékony IT rendszer a cég legjobb befektetése.

Minőség

Olyan vállalkozásnál kívánsz dolgozni, ahol nem lopott szoftverrekkel kell csencselned, hanem legális programokkal, a legmagasabb minőségben kiszolgálni az ügyfeleket.

Ötletek

Belefáradtál, hogy az eddigi munkahelyed one-man show volt, ahol az ötleteidre a vezetőség nem volt kíváncsi, ellenben hátráltattak a munkavégzésben.

Szakmaiság

Korábbi munkahelyeden csak egy voltál a „kockák” közül, akit a főnök nem értett, ezért nem is értékelte azt, amit csináltál, hiába voltak elégedettek az ügyfelek a munkáddal.

Terhelhetőség

Egyszer végre egy olyan helyen szeretnél dolgozni, ahol értékelik a munkád és a terhelhetőségedet kihívást jelentő feladatokkal tesztelik, amit élvezel is.

Az iSolutions Informatikai Kft. bővülés miatt rendszermérnököt keres!

Jelenleg minden állásunk betöltött, de mindig jó értesülni tapasztalt szakemberekről. Kérjük, küldd el önéletrajzod, és ha új specialistákat keresünk azonnal értesítünk téged!

Az iSolutions-ről bővebben

Mit érdemes rólunk tudni?

Nálunk nem a vezetőnek kell elsősorban megfelelni, hanem az ügyfeleknek. (De a vezető is pontosan érti, amit mondasz.)

Nálunk elengedhetetlen, hogy beszélj az informatika nyelvén, de legalább ilyen fontos, hogy az ügyfelekkel is szót érts!

A kockák közül mi a Rubik-kockát keressük. Azt, aki szeret és tud is dolgozni, és a nehéz pillanatokban is élvezni tudja a munkáját.

Olyan emberre van szükségünk, aki érteni szeretne a következőkhöz: hyperv, vmware, linux oprendszer, windows szerver, sql, exchange, terminal, google suite, vpn, mikrotik, unifi, postfix, AD, DNS… 

Mi azt valljuk, hogy az informatika társasjáték. Nekünk csapatjátékosra van szükségünk, nem magányos harcosra. Olyanra, aki bármikor támaszkodhat a kollégáira, mert a többiek is számíthatnak rá.

Mi nem egy elzárt laborban végzünk kísérleteket, hanem ügyfeleinknek szolgáltatunk. Nem árt, ha tisztában vagy azzal, mit jelent szolgáltatni, azaz keretek között dolgozni és megoldani a felhasználók problémáját.

Ha ezeknek megfelelsz és még,

Angolul sem lehet téged zavarba hozni

Az informatika számos területén kipróbáltad magad

Tudsz vezetni és esetleg autóval is rendelkezel

Akkor rád várunk! Jelentkezz hozzánk rendszermérnöknek!

Karrierlehetőség az iSolutions-nél.

Jelenleg minden állásunk betöltött, de mindig jó értesülni tapasztalt szakemberekről. Kérjük, küldd el önéletrajzod, és ha új specialistákat keresünk azonnal értesítünk téged!

Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam, megértettem és hozzájárulok a hozzájáruláshoz kötött adatkezelésekhez.

Email címünk:

allas@isolutions.hu